2018/08/02

魚涌食記-夏日愛我長

Image-139-02-08-2018

 

By Something Wong (我們都是喜愛閱讀的)

 

續上文:http://blog.menclub.hk/somethingwong/?p=1011

 

和Summer入到石澳影相,乾煎了一整日,總算大有收穫(多得那個要她剝泳衣影慢動作的客戶,整個旅程100分滿分的話,我比120分。)

 

「Alan哥哥...」Summer在我吃著牛腩麵的時候,向我說出她要我做那件「易過借火」的事。

 

「我想你...我想你陪我明天看日出!」Summer面紅紅地說。

 

「無啦啦做乜要睇日出?你未睇過嗎?」我碌大對眼望住她,說。

 

「其實...我真係未試過睇日出的...我成日都好夜先訓,好多時訓醒的時候個太陽已經在頭殼頂了...」Summer說,「而我聽說,在海邊看日出,特別美,所以...」

 

「但係,衣家都未入夜喎...如果睇日出的話,不如明天早一點再來?」我猶豫地說。

 

「咁會唔會趕唔切入黎呢度睇架?」Summer問。她其實也有道理的,夏天的日照時間長,太陽晨咁早就出來,朝早五點左右就已經光到屋企唔使開燈,加上入石澳的一段有如賽車的彎路,講真,我真係唔係幾想第二朝再入過黎...

 

「你又好有道理...」我說,「咁不如...」

 

「不如點?」Summer問道

 

「不如我地今晚就泊架車起呢度,明天一早睇完日出我就同你去飲早茶吧...」我對於像Summer這些美少女,真的不懂得Say no...

 

「好野!Alan哥哥,you are the best!」Summer一邊抖動著她的豐滿上圍,一邊在歡天起地的手舞足蹈,講真,佢件Bikini top咁細,我真係好驚有野會跌出來...

 

「你冷靜d先,我去買定d野今晚起車度露營,你唔好走開...」我說。接著,走到了附近一間比較大,貨品比較齊的士多,買定飲用水,啤酒,和零食。

 

「喂,你不是我個女的小男友?」當我比錢的時候,身後有人這樣對我說。

 

通常我在遇到如此情況的時候,都會好鎮定地看看來者到底是何方神聖,你知,和我有關係的女生甚多,但有時亦有人會點錯相,假如真係點錯相的話,真係幾危險的...

 

「呀...你係...」我看著那個跟我說話的人,說。「Richard?!」

 

那個人,是蚊蚊的爸爸,Richard!

 

「Hi Uncle你好,Auntie呢?」我講那個Auntie就係那個唔大得過蚊蚊幾多的小薇。

 

「得我咋,入來處理一下d物業,順便去沙灘睇下美女,點會帶自己條女呀?哈哈!」Richard說。「係呢,我個寶貝女,搬了出去住之後幾好嗎?」

 

「呀,幾好,放心Uncle,我會好好睇住蚊蚊。」我說。

 

「咁你又做乜無啦啦入黎石澳呀?唔使返工呀?」Richard問道。

 

「無呀,我同d同事入來拍片之嘛,咁鬼熱,辛苦死...」我說。

 

「咁呀?拍完未?拍完一齊食晚飯!」Richard豪氣地說。

 

「有排呀,仲有d晚景要起沙灘度拍,等緊d泳客清曬先繼續...」我越吹越大...

 

「哦...喂,與其係咁等,不如去我間渡假屋度等啦,起碼唔使曬。」接著,Richard在褲袋拿了一串鑰匙出來,抽了一條給我。

 

「我起呢度有間屋,剛收返返來再放租,你唔介意咪入去休息下啦,不過唔好介意,有水無電,未申請返。」Richard說。像他這種有錢人,上曬岸做收租佬不知幾開心。

 

「你下個禮拜先比返呢條後備匙我啦,唔急的。」

 

「喂好呀,謝謝Uncle,咁下個星期約你飲茶!」我說。

 

「飲乜茶丫,遲下帶你去個好好玩的地方!」Richard果然係一個好貪玩的人,完全不像人地老豆。

 

「係咁先,司機要收工,唔同你講咁多,間屋就在前面269號,自己找找吧!」說畢,Richard就一支箭咁跑了過去他的車旁,絕塵而去。

 

我拿著他那條鑰匙,感覺好似中左頭獎咁,贏左層樓!

 

「呀...Summer」我走回去Summer那裡,「我地不用在車入面等天光,我問朋友借左間屋...」我說。

 

Summer好像有點聽不明白我說甚麼...

 

「你話乜話?借左間屋?」她問道。

 

「係呀...真係借左間屋返來...」我其實也不是很清楚發生了甚麼事。

 

就係咁,我和Summer就去找那間位於269號的屋,我們行呀行的,越行越遠。

 

「嘩! 好靚呀!」我們到達目的地,未入去之前,已經被它那充滿時尚感的設計感染得叫了出來,想不到Richard的Taste咁有時尚感。

 

「不過屋主話間屋上一手個租客剛走左,未駁返電...」我說。

 

「已經好好啦,Alan哥哥!有間咁靚的屋,仲想點!這裡好像可以睇到日出的呢!」Summer說。

 

Richard的這間屋分兩層,地下是客廳和廚房,二樓是兩個睡房,主人房連露台,正正就是向東有海景,即是說能夠睡到自然醒,或者被每日的第一道晨光照醒,非常之正。

 

「你看,這裡有很多蠟燭,我們可以用嗎?」Summer問道。

 

「用吧,屋住係我好朋友,佢無計的。」講真,如果同得我計,就唔會無啦啦塞條鑰匙比我咁豪啦,你話係咪?

 

如是者,我們將蠟燭放在睡房和廁所點著,成間屋的氛圍即刻唔同曬。

 

長夜漫漫,我們的手機又就快無電,所以為了省電,我們將手機的鬧鐘校好之後就做一些不用電的東西,例如吃之前在餐廳外賣回來的薄餅,和開了支紅酒慢慢嘆。

 

我和Summer一邊吃,一邊談心,原來她的家庭不是那麼好,父母常常因小事鬧交,造成她細細個就已經搬了出來住,一個女仔賺錢養自己。

 

「好在我有一個好好的表姐,Jennifer佢就好似我家姐一樣,睇住我大...」

 

「睇黎你兩表姐妹真的係互相睇住大家大...」我望住Summer那快要溢出來的Bikini top說。

 

「你好衰架!你估我地想...」Summer將前臂疊上,想遮住她的上圍,不過,咁樣做,只會將她的心口谷得更加大...

 

「對唔住,飲大左兩杯講野係衰d,唔好介意。」我說。

 

「我...又點會介意呢...其實你比起我識得的女仔...仲要溫文爾雅多了...」Summer說。

 

「那叫做Gentleman風度,女仔無的...」我說。

 

「是嗎...」Summer也飲到醉醉地,攬了在我的懷內,隨著蠟燭的熄滅,我們也徐徐睡去了。

 

ZZZZZZZZZZZZZZZZ

ZZZZZZZZZZZZ

ZZZZZZZZZZ

ZZZZZ

ZZZ

ZZ

Z

 

突然之間,一聲好礙耳的鬧鐘聲劃破了寧靜的空間,那是我們的電話響鬧功能...

 

真係唔知點解d電話響鬧要搞到咁難聽...

 

我看看房間周圍,還是漆黑黑的,就轉身繼續睡去。

 

「呀!起身啦!睇日出啦!」Summer興奮地道。

 

「太陽都...未出來...比我訓多陣...先...」我唔慣晨咁早起身,所以要我天都未光就等個太陽出來,我真係做唔到...

 

「快點起來吧...你又話陪我看日出的...」Summer好似已經完全醒了過來,後生女真係唔同d

 

「呀...你先看...好嗎?」我還是很不想起來。

 

「快點起來吧...」Summer在我身上亂摸的,在騷擾我睡覺。

 

「呀...咪搞我好無...」我沒好氣的道。

 

「這...這支是甚麼來的?」Summer問道。

 

「這個...好多男人朝早成日都會有...你可以唔理佢...」我說。

 

「咁犀利的嗎?」Summer問道。

 

「個個男人不一樣...其他人我唔知...」我開始語無論次的說。

 

「你再唔起身...我對你唔客氣的啦...說好的陪我睇日出呢?」Summer看來有點惱了。

 

「點唔客氣法...」我還是睡得迷迷糊糊。

 

此時此刻,我下面一陣涼風吹過來,原來Summer將我的褲子脫下了。隨之而來的,是下面一陣騷騷麻麻的感覺,很是舒服。

 

「舒服嗎?」Summer問道。

 

「呀...好舒服...」而我接著的行為,連自己也不肯定為甚麼要這樣做,我一手抓著Summer的頭,壓在我的下體上,正正她的嘴吧就碰著我的弟弟...

 

「呀...你幹嗎?」Summer問道,看來,她對我這個行為有點愕然。

 

「阻住我訓覺丫拿...」我說。

 

「不要...」Summer有點爭扎,不過過了幾秒,她的嘴唇已經含了在我的龜頭上。

 

「好長...」Summer一邊用她的嘴唇在量度我弟弟,一邊說。

 

隨著她搞慶我,我亦毫不留情地禮尚往來,伸手去摸她的身體,好快地,我地就已經在漆黑之中互搞起來。

 

「呀...Alan哥哥...不要...」Summer說。

 

就趁Summer的口得閑說話的時候,我將她整個人拉起,打開露台的門,將Summer壓到露台邊。

 

「啊~~Alan哥哥~~你想怎樣?」Summer帶點害羞地問我。

 

「你覺得我想怎樣?」我問道。「你也想嗎?」

 

「我...想的...請你溫柔一點...」Summer說。

 

說時遲,那時快,我的弟弟已經攻了入Summer的妹妹內。

 

「啊~~啊~~~好硬...」Summer呻吟道。

 

「那長嗎?」我問道。

 

「啊~~~好長~~~好硬~~~好~~~好喜歡!」Summer一邊叫一邊說。

 

「呀~~~那你企...穩了」我一邊說,一邊抓著Summer的腰一邊奮力推進。

 

「啊~~~啊~~~啊~~~好舒服~~~」Summer完全被我下面的弟弟控制著,她的妹妹亦越來越濕,非常好插。

 

「看!日出!」Summer說,隨即,在我們面前的,是來自東邊的第一道陽光,在漆黑之中照耀出來,份外耀眼。

 

「啊~~~啊~~~終於~~~看到了~~~」Summer一邊被我從後抽插,一邊說。

 

「好...好美的日出...」我也說。因為有了光,所以我能夠看得清楚身邊的事物,包括Summer那充滿曲線的腰身和屁股,真係十分之正,給我和這個女人上多次床的話,我肯定不會關燈。

 

「真~~的~~好美~~~啊~~~」這個時候,我真係停不下來,所以唯有一邊和Summer抽插著,一邊欣賞這個日出。

 

「啊~~~大力點~~~」Summer說。既然係咁,我亦加快了速度,還好這棟房子附近沒有甚麼民居,而且這麼熱的天,大家應該都關曬窗在訓覺,否則可能會引來鄰居投訴。

 

「日出看完...到我要出了...」插到咁上下,我差不多到頂。

 

「啊~~~插耐d~~~給我~~~」Summer說。「插到~~~啊~~~最後一下~~~」

 

「呀~~~就快頂唔住啦~~」我說。但為了實踐對Summer插到最後一下的承諾,我已經將射精這回事放了在腦後,誓要插到弟弟軟掉下來為止。

 

「呀~~好爽~~~」Summer一邊享受著我的弟弟在她體內爆發一邊說。

 

「我...都好爽...」我稱讚著Summer說。

 

「這個露台...看來要幫你朋友清潔返乾淨吧...」Summer一邊享受著我緊抱她所傳來的體溫,一邊道。

 

這個嗎?對了...成地都係體液,當然要清潔返乾淨,而我之後還要找Richard還返條匙比佢,不過依家,我卻應該好好享受Summer被我抱在懷內,肉緊地和我打茄輪的美好時光。

 

(待續)

 

 

------------

作者Facebook專頁,喜歡入去Like一Like:

https://www.facebook.com/somethingwong

 

:)

COMMENT