2018/10/05

《真.兄弟手信》

WhatsApp Image 2018-10-05 at 12.43.54 PM
 
去旅行買手信係一場掙扎,買俾邊個,買咩野,唔係易諗,所以手信都分三六九等。
 
最低等係,求其係機場執盒蛋糕啊餅啊,再一盒分n人;
中等少少嘅係,問定佢想要乜,特別為佢去買;
最高等係,你會花時間去睇,去諗呢個人(茂利)想要乜。
 
男女好唔同,閨蜜買手信,一定係一種心意,佢收到會大叫,嘩好靚好鍾意啊!!!但兄弟唔同,除咗心意,仲可以加多少少……惡意,務求佢收到,嘩屌你啊,仆街啦你,你呢個人渣,佢叫得愈大聲,你就愈高興。
 
經過上次我寫過一篇文關於AV女優,以及正版嘅文後,朋友去日本,真係選擇送一隻正版AV俾我哋做手信,大家相處咁耐,幾乎已經好清楚大家喜歡嘅類型、女優、劇情、人數、賣點。
 
當派發獎品時……
 
阿強,你喜歡大波嘅,呢套片就肯定啱你,仲好童顏添;
阿俊,你就係貧乳控,營養唔多夠,唔夠奶量唯有俾多幾個你啦;
肥仔,你控制慾強,呢種Model級別又好有服從性嘅就滿足晒你喇;
至於你,顏控嘛,呢兩個都係出名靚樣嘅,睇樣都已經夠殺。
 
大家望住自己隻碟,有一種感動,連我阿媽都無咁清楚我喜好,連我老婆都唔會咁貼心,連我自己都無諗過自己會咁鐘意!
 
真兄弟,係熟到一種你唔講我都知我都明嘅程度。
 
望住隻碟,我突然意識到一個問題,我屋企已經無DVD機喇,Macbook更無碟機,咁我睇乜春?最後,幾條麻甩佬,用一部PS4播咗隻碟,達成咗人生一個成就,就係睇一套AV睇足全套,無Skip。
 
好難想像呢個畫面,有少少谷住谷住,又有少少唔好意思,一件咁私人嘅事竟然有咁多人參與,好彩大家無飲太多酒,唔係會發生咩事都無人知。
 
臨走一刻,我被人叫住咗,喂,你顏控嘛,特登買多隻俾你,樣靚身材正、甜美白滑長腿,啱晒你啦,淨係俾你一個咋,記得返去J爆佢!我拎喺手一刻,覺得,點解你要對我咁好啊BB,我無以為報唯有以身相許啦。
 
返到屋企,拎隻碟出嚟望望,突然間發現咗封面有少少唔妥……
 
屌你老母,真係夠兄弟啊!望望個封面,明就明,唔明就唔明,但我可以俾個keywords你。
 
「泉水らん」
 
蔣薇
www.fb.com/maydreaming

COMMENT